Blue-Mountain, een bedrijf dat Business Intelligence-oplossingen maakt en implementeert binnen non-profitorganisaties, groeide uit zijn jasje. Hierdoor waren rollen en verantwoordelijkheden niet altijd meer helder of passend. 

Groei is natuurlijk wat ieder bedrijf wil, maar je moet die groei wel het hoofd kunnen bieden en je professionaliteit kunnen waarborgen. Het bedrijf stapte daarom over op gestructureerde zelforganisatie en wij begeleidden het personeel hierbij. We gaven trainingen, boden begeleiding in de praktijk en coachten het management.

Gaandeweg merkte het management van Blue-Mountain dat ook de identiteit en de missie van het bedrijf aan een opfrisbeurt toe waren. We organiseerden onder andere een identiteitssessie, waarin het management haar maatschappelijke missie vaststelde.

Bevlogen vakmensen, die dames en heren van Bries. Met het hart op de juiste plaats!

Michiel BrinksmaPartner

Met een helder verhaal ben je er nog niet. Je moet het ook waarmaken. Een nieuwe, duidelijke rolverdeling is hierin essentieel. We hielpen Blue-Mountain met het ontwikkelen van die rolverdeling binnen het management. Toen werd duidelijk waar de gaten vielen en kwam er ruimte voor (soms nieuw) personeel om dit op te pakken. Medewerkers hebben dit als zeer prettig ervaren: weten waar je aan toe bent en wie welke verantwoordelijkheid heeft.

Voor het eerst in mijn leven kan ik op een verjaardagsfeestje vertellen wat voor werk ik doe.

MT-lid